ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Να δείξουμε το σοβαρό μας πρόσωπο"

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει την Δευτέρα τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και ο Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε ότι οι "πράσινοι" είναι ομάδα που ξέρει να αντιδρά μετά από μία κρίση και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί.

"Αντιμετωπίζουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και οι ομάδες αυτής της κλάσης ξέρουν τον τρόπο να αντιδρούν μετά από κρίση. Περιμένουμε μεγάλη πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ματς και να παρουσιάσουμε το σοβαρό πρόσωπο που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια, ώστε κάποια από τα παιδιά να αποκομίσουν

εμπειρίες για το μέλλον. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω σε ένα γήπεδο που πέρασα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια", είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Από την πλευρά του ο Aντριου Τζόουνς δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και για μας είναι πρόκληση να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το ματς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς".

Keywords
Τυχαία Θέματα