ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Παπ: "Ετοιμος να πεθάνω για τους παίκτες μου"

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θα κάνει φέτος το ντεμπούτο του στους πάγκους της Α1 και δεν κρύβει την ικανοποίησή για το ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στον Ηλυσιακό ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προϊόν του ελληνικού μπάσκετ.

"Με λέγατε γερόλυκο παίκτη κι αποφάσισα να γίνω νεαρός προπονητής. Ο ένας δρόμος είναι να ασχολούνται μαζί σου μέχρι να πεθάνεις και ο άλλος αφού πεθάνεις. Είναι μεγάλη τιμή μου που κάθομαι δίπλα σε όλους αυτούς τους προπονητές. Είναι μεγάλη τιμή που Eλληνες τεχνικοί μάς εκπροσωπούν στο εξωτερικό.

Εχουμε πάρει τεχνογνωσία και στοιχεία από ξένους, άσχετα εάν δεν το παραδεχόμαστε, όπως ο Ομπράντοβιτς και ο Ιβκοβιτς. Εχουμε πλέον αποκέντρωση, στην επαρχία. Από το απαρχαιωμένο μπάσκετ της Αθήνας στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει μόνο ο Ηλυσιακός", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ηλυσιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς μειώσαμε πάρα πολύ το μπάτζετ και τα λειτουργικά έξοδα, ώστε να μπορούν όλοι να εισπράττουν τα χρήματά τους και να μη χάσει κανείς ούτε ένα ευρώ. Είμαι πολύ υπερήφανος που έχω αυτούς τους παίκτες, είμαι έτοιμος να πεθάνω, δεν έχουν χάσει ούτε μία προπόνηση φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος, επίσης, που έχω αρχηγό στην ομάδα μου το Νίκο Χατζή. Πρέπει να περνάμε κοινωνικά μηνύματα, όχι να ζητάμε όλοι από ένα γήπεδο. Οι παίκτες δεν είναι κομμάτια κρέας, ούτε απατεώνες, πρέπει να τους λέμε την αλήθεια. Επίσης, κάποιοι από αυτούς πρέπει να γίνουν και παράγοντες, να φέρουν ιδέες. Δεν μπορούμε να παρακαλάμε την πολιτεία. Πρέπει να βελτιώσουμε και το προϊόν, πώς θα έρθει μια γυναίκα στο γήπεδο όταν δεν έχει τουαλέτα; Συγνώμη αν σας κούρασα. Καλή χρονιά σε όλους, εκτός από τους αντιπάλους του Ηλυσιακού".

Ο Νίκος Χατζής από την πλευρά του ανέφερε: Καλησπέρα σας, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία! Τα τελευταία χρόνια το βιώνω πολύ, πως είμαι ο μεγαλύτερος στην ομάδα μου. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος να μπορώ να βοηθάω τον οποιονδήποτε, να δίνω στα παιδιά ό,τι χρειάζονται ως συμβουλή. Από τα Ιλίσια έχουν βγει πολλά νέα παιδιά. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε την εμπειρία με το φρέσκο αίμα στον Ηλυσιακό, έτσι είμαστε ανταγωνιστικοί και επιβιώνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα