ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Νέα συνεργασία για τον Ηλυσιακό

O Ηλυσιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με το εργομετρικό κέντρο "Παντελής Νικολαΐδής".

Οι αθλητές των "κιτρινόμαυρων" θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις το Σάββατο (25/8) ενώ ο κ. Αρης Γκλιάτης, υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών μπάσκετ και βόλεϊ του Ηλυσιακού, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Παντελή Νικολαΐδη και τους υπαλλήλους του εργομετρικού κέντρου για την συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:

"H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ βρίσκεται

στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Εργομετρικό κέντρο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ». Το κέντρο βρίσκεται στη Νίκαια (Λ. Λαμπράκη & Πάτμου 13) και είναι από τα πλέον έγκυρα και καταξιωμένα στον χώρο. Εκεί διεξάγονται με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και με έγκυρο και αξιόπιστο εργαστηριακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας εργομετρικά τεστ.

Οι αθλητές του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις το πρώι του Σαββάτου (25/8) υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου του κέντρου κ. Παντελή Νικολαΐδη ο οποίος είναι Διδάκτωρ Εργοφυσιολογίας – Εργομετρίας.

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών μπάσκετ – βόλεϊ κ. Γκλιάτης Άρης ευχαριστεί τον κ. Παντελή Νικολαΐδη, καθώς και το προσωπικό του εργομετρικού κέντρου για τις διευκολύνσεις και τις υπηρεσίες που παρέχει συνολικά στον σύλλογο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από το site : http://www.ergometriko.gr ."

Keywords
Αναζητήσεις
αρης γκλιατης ηλυσιακος
Τυχαία Θέματα