ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | "Να γεμίσει το γήπεδο..."

O Ηλυσιακός με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται (21/10, 17:00) τον Κολοσσό και άπαντες στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο περιμένουν την στήριξη του κόσμου.

Ο Ανδρέας Παπαντωνίου, γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ηλυσιακός απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας των Ιλισίων για να δώσουν βροντερό παρών στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α1. "Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Ο προπονητής

και τα παιδιά, δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη μέσα στο παρκέ και περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους, για να νιώσουν την αγάπη του κόσμου των Ιλισίων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Την Κυριακή να γεμίσουμε το γήπεδο!", δήλωσε ο Ανδρέας Παπαντωνίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλυσιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι... ετοιμοπόλεμοι και βρίσκονται στην διάθεση του Δημήτρη Παπανικολάου για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα