ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Λιόγας: "Δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας"

Ο Δημήτρης Λιόγας στάθηκε με δηλώσεις του στο ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της αμυντικά απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας ο οποίος πήρε τη νίκη.

"Είναι φανερό ότι έχουμε κάποιες δομικές ελλείψεις, οι οποίες έχουν σχέση με τραυματισμούς. Έχουμε πολλούς γκαρντ, και λιγότερους στο "4" και "5" με αποτέλεσμα όταν ο Μποντζ είναι σε κακή μέρα, όπως ήταν σήμερα, ιδιαίτερα αμυντικά, να υπάρχει ένα έλλειμμα".

Στο ερώτημα, τι άλλαξε μέσα σε μία εβδομάδα και ο Ηλυσιακός από τη νίκη στο παιχνίδι του Κυπέλλου με έξι πόντους, έχασε από τον Απόλλωνα με 15, ο

προπονητής της αθηναϊκής ομάδα απάντησε:

"Η ομάδα μου δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της αμυντικά, αυτός είναι ο βασικότερος λόγος. Ο Απόλλων άνοιξε το παιχνίδι, κατάφερε να βάλει 80 πόντους στο γήπεδό του, ένα στυλ μπάσκετ που εμάς δεν μας βολεύει κι έτσι δημιουργήθηκε αυτό το αποτέλεσμα. Και φυσικά το γεγονός ότι για μια ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός, αλλά και ο Απόλλωνας, θεωρώ ότι η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο".


O Γιάννης Βαβάτσικος τόνισε από την πλευρά του: «Ερχόμενοι στην Πάτρα γνωρίζαμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου, επειδή ο Απόλλων παίζει στην έδρα του και δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Παιχνίδι είναι. Ένας κερδίζει και ένας χάνει. Εμείς χάσαμε. Αυτό που κερδίσαμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας, και να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα