ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Καυκής: "Να μιλήσουμε όλοι με πράξεις"

Κάλεσμα στον κόσμο να δείξει την αγάπη του για τον Ηλυσιακό με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας απηύθυνε ο Παναγιώτης Καυκής, ενώ οι παίκτες της ομάδας το πρωί της Παρασκευής (13/9) υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Οι παίκτες της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, υποβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (13/9) στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, ώστε το ιατρικό αλλά και προπονητικό επιτελείο να έχουν την ακριβή κατάσταση του κάθε αθλητή

στα χέρια τους. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ιατρικές φροντίδες της «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ», που αποτελεί συνοδοιπόρο της ομάδας μας και είναι χαρακτηριστικό ότι τους υποδέχτηκε προσωπικά ο Διευθυντής της «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ», κ. Βλάχος Αθανάσιος (στη φωτό με τους Χατζή και Μποντζ).

Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Καυκής, κάλεσε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του για τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, μέσω των νέων καρτών διαρκείας: «Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά για να κάνει περήφανο τον κόσμο του Ηλυσιακού για μία ακόμη σεζόν. Θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, όμως καθημερινά φτύνουμε… αίμα στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Περιμένω από τους Ιλισιώτες να εξαντλήσουν τα εισιτήρια διαρκείας αφού είναι ο μοναδικός, ίσως, τρόπος να δώσουν ώθηση στην ομάδα, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. Προσωπικά, γνωρίζω την αγάπη των Ιλισιωτών όμως ειδικά, φέτος, πρέπει να μιλήσουμε ΟΛΟΙ μας με πράξεις!».

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, το απόγευμα (6 μμ) της Παρασκευής (13/) θα δώσει φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Αετό στα Ιλίσια".

Keywords
Τυχαία Θέματα