ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Εναρξη συνεργασίας με "Βιοκλινική Αθηνών"

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης την έναρξη της συνεργασίας της με τη "Βιοκλινική Αθηνών".

Η ανακοίνωση αναφέρει...

"H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ».

Η «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ», αποτελεί κυριολεκτικά ένα «κόσμημα» στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους ασθενείς, σε διάφορους τομείς.

Η συνεργασία της ΚΑΕ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, με το συγκεκριμένο Όμιλο, αποτελεί τεράστια επιτυχία, καθώς οι αθλητές μας, θα έχουν στο πλάι τους έναν πραγματικό ΚΟΛΟΣΣΟ του χώρου.

Ο Διευθυντής της «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ», κ. Βλάχος Αθανάσιος, τόνισε: «Για τον Όμιλο μας αποτελεί τιμή η συνεργασία με τον Ηλυσιακό. Προσωπικά, μάλιστα, νιώθω τεράστια χαρά καθώς έμενα για χρόνια στην περιοχή του Ζωγράφου και παρακολουθούσα από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας. Αποδεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση του κ. Γαμπιεράκη να συνεργαστούμε και θα είμαστε δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστούν. Εύχομαι βέβαια να είμαστε… αχρείαστοι!» και συνέχισε: «Το ελληνικό μπάσκετ μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Εύχομαι τόσο στην Εθνική που συνεχίζει την προσπάθεια της στο Ευρωμπάσκετ, όσο και στον Ηλυσιακό που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες την προσπάθεια του στο νέο πρωτάθλημα, να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται».

Οι αθλητές της ομάδας μας, το πρωί της Παρασκευής (13/9) θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις στο χώρο της «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ», απολαμβάνοντας τις φροντίδες του, υψηλότατου επιπέδου, ιατρικού προσωπικού".

Keywords
Τυχαία Θέματα