ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Χατζής: «Να εξαντληθούν τα διαρκείας»

Ο Ηλυσιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Νίκος Χατζής κάλεσε τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του και να εξαντλήσουν τα εισιτήρια διαρκείας.


Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:

"Ο Hλυσιακός συνεχίζει τον αγώνα του, ώστε να είναι πανέτοιμος στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος σε κάθε τομέα. Οι «κιτρινόμαυροι» το μεσημέρι (3.30 μμ) του Σαββάτου (14/9) θα δώσουν

φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς, στα Ιλίσια. Ο Δημήτρης Λιόγας δοκιμάζει κάποια συστήματα και σχήματα ώστε να εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας του και να τις διορθώσει.

Παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος, άπαντες οι Ιλισιώτες, δίνουν καθημερινά μάχη ώστε τα εισιτήρια διαρκείας που εξέδωσε η ΚΑΕ να εξαντληθούν και η ομάδα να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα: «Δουλεύουμε με πολύ ένταση κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και ο στόχος μας είναι ένας: Να ευχαριστηθεί μπάσκετ ο κόσμος του Ηλυσιακού και στο τέλος της χρονιάς να είναι περήφανος για την ομάδα. Θέλω όμως να ζητήσω προσωπικά κάτι: Η ομάδα έχει ποντάρει πολλά στη σχέση αυτή που έχει χρόνια τώρα με τους φιλάθλους της και τα εισιτήρια διαρκείας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να υπάρξουν κάποια έξτρα έσοδα, σε μια τόσο δύσκολη εποχή όπως αυτή που διανύουμε. Περιμένω από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας και για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ηλυσιακού, τα διαρκείας να εξαντληθούν!», τόνισε ο «κάπτεν», Νίκος Χατζής!

Οι κάρτες διαρκείας είναι οι:

GOLD (200 ευρώ)
SILVER (150 ευρώ)
ΑΠΛΟ (120 ευρώ)
FANS (60 ευρώ)

Τηλ. Πληροφοριών και κρατήσεων 6976142531"

Keywords
Τυχαία Θέματα