ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Χαμηλώνει τις τιμές στα διαρκείας

Ο Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας των 60 ευρώ, ενώ παράλληλα χαμηλώνει τις τιμές των ακριβών προκειμένου να εξαντληθούν και τα εναπομείναντα.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της, που εξάντλησαν τις κάρτες διαρκείας των 60 ευρώ (FANS)!!!

Η αγάπη του κόσμου και ειδικά των οργανωμένων οπαδών, γεμίζει όλη την ομάδα με δύναμη, εν όψει της δύσκολης συνέχειας!

Ο στόχος μας ωστόσο

είναι να εξαντληθούν ΟΛΕΣ οι κάρτες διαρκείας της φετινής περιόδου, ώστε η ομάδα να πάρει βαθιά, οικονομική ανάσα! Γι’αυτό το λόγο και συναισθανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι λόγω της οικονομικής κρίσης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, αποφάσισε να χαμηλώσει τις τιμές στα εναπομείνασες κάρτες, ώστε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ κι ο κόσμος του να πετύχουν αυτόν τον τεράστιο στόχο!

Έτσι, οι κάρτες των 200 ευρώ (GOLD) θα στοιχίζουν πλέον 160 ευρώ, αυτές των 150 ευρώ (SILVER) θα στοιχίζουν 120 ευρώ και αυτές των 120 ευρώ (ΑΠΛΟ) θα στοιχίζουν 100 ευρώ!

Aγωνιστικά, ο Δημήτρης Λιόγας προετοιμάζει τους παίκτες του για τη μάχη του Σαββάτου (28/9) με τον Ίκαρο Χαλκίδας για το Κύπελλο Ελλάδος, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και το καλό ποδαρικό στα Ιλίσια!"

Keywords
Τυχαία Θέματα