ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ανανέωσε ο Χατζής

Με τα χρώματα του Ηλυσιακού θα αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν ο Νίκος Χατζής.

Ο έμπειρος γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος Ιλισίων για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας αλλά και για το ότι θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Παπανικολάου. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Παντελή Γαμπιεράκη.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:

"H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της

συνεργασίας για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, με τον μεγάλο αθλητή, Νίκο Χατζή! Ο Καλαματιανός γκαρντ, έδωσε τα χέρια με τον Παντελή Γαμπιεράκη και τη φετινή περίοδο θα κατακτήσει την κορυφή των περισσότερων συμμετοχών στην Ιστορία της Α1, φορώντας τη φανέλα με το «Η».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ηλυσιακό. Στα προηγούμενα τρία χρόνια ζήσαμε πολύ δυνατές στιγμές, ειδικά τις πρώτες δύο σεζόν που η ομάδα παρέμεινε στην Α1 την τελευταία αγωνιστική. Έχω δεθεί πολύ με την ομάδα και τον κόσμο και θεωρώ ότι ο Ηλυσιακός, παρόντος του κ. Γαμπιεράκη, έχει εξελιχτεί σε έναν σύλλογο που χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, διατηρεί την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος σε υψηλό επίπεδο. Άνθρωποι σαν τον πρόεδρο του Ηλυσιακού σπανίζουν και θεωρώ πως με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που λειτουργεί ο Ηλυσιακός, οι παίκτες θα έπρεπε να έρχονται… τρέχοντας στην ομάδα. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Νίκος Χατζής, που μίλησε και για τον Δημήτρη Παπανικολάου:

«Με τον Δημήτρη Παπανικολάου, μας συνδέει φιλία, σεβασμός αλλά και πολλές αναμνήσεις με σημαντικότερη την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με την Εθνική Εφήβων του 1995. Νιώθω μεγάλη χαρά που θα είναι φέτος προπονητής στην ομάδα και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά για να τον βοηθήσω».

Όπως είναι φυσικό, η θετική εξέλιξη της υπόθεσης Χατζή, προκάλεσε την απόλυτη ικανοποίηση του προέδρου της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη που δήλωσε: «Είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή να με εμπιστεύονται άνθρωποι και αθλητές σαν τον Νίκο Χατζή, με τον οποίο έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, τόσο στα Ιλίσια, όσο και στην ΑΕΚ. Συνεχίζουμε…». "

Keywords
Τυχαία Θέματα