ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ανανέωσε ο Αποστολίδης

Ο Γιώργος Αποστολίδης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ηλυσιακού και την επόμενη σεζόν, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε της ΚΑΕ:

"Κάτοικος Ιλισίων θα παραμείνει και του χρόνου ο Γιώργος Αποστολίδης, καθώς ο έμπειρος γκαρντ, τα βρήκε σε όλα- και μάλιστα σε χρόνο dt- με τον Παντελή Γαμπιεράκη! Ο υψηλόσωμος άσος έδειξε ευθύς εξαρχής την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» αλλά και

απόλυτη κατανόηση για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ".

Ο Γιώργος Αποστολίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του. "Εκτιμώ πολύ τον πρόεδρο, ο οποίος στηρίζει απίστευτα την ομάδα και δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Συνεχίζω στον Ηλυσιακό, με στόχο να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Πιστεύω πως ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει τα φόντα να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής και θα αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνει ο Ηλυσιακός.

Σαν παίκτης ήταν εξαιρετικός, αγωνίστηκε σε ομάδες υψηλού επιπέδου και έχει απίστευτες γνώσεις για το άθλημα. Θα φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και θα τα πάμε καλά", δήλωσε ο έμπειρος παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα