ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Στόχος η αγωνιστική πρόοδος"

Ο Ίκαρος Καλλιθέας υποδέχεται αύριο (27/10, 17:00, ΕΤ1) τον πληγωμένο από την ήττα από τη Ζαλγκίρις Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και να τονίζει ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να αποδώσει καλά και να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα.

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα κι έχουμε σύνεση σε ότι αφορά τις προσδοκίες μας. Ο Ολυμπιακός

προέρχεται από μια άσχημη ήττα στην Ευρωλίγκα και θα παρουσιαστεί με πολύ μεγάλη συγκέντρωση και υψηλό κίνητρο. Εμείς προσεγγίζουμε το ματς έχοντας σαν στόχο την δικιά μας απόδοση και αγωνιστική πρόοδο, ώστε να γίνουμε καλύτεροι στο εγγύς μέλλον. Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν θα έχουμε τη βοήθεια του Βρκιτς, για τον οποίο περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης του στη FIBA», δήλωσε ο τεχνικός του Ικάρου.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης επισήμανε: «Είναι περιττό να αναφέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, οι οποίες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις. Είναι δεδομένο πως ο αντίπαλος θα θελήσει να παίξει πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα. Εμείς θα κάνουμε αυτά που μας έχει δείξει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής, με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα