ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Να αντεπεξέρθουμε στην άμυνα του Άρη"

Ο Ικαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει το Σάββατο (08/12) τον Αρη στο Αλεξάνδρειο και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως παρά τα προβλήματα, η ομάδα του πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη.

Ο Ελληνας προπονητής, που δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τον τραυματία Αλέξη Κυρίτση και τον Νέιτς Στρναντ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του Σλοβενία, μετά τον χαμό της συζύγου του, δήλωσε για το ματς του Σαββάτου:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μια έμπειρη ομάδα, η οποία αναζητά βαθμούς. Τα γεγονότα της τελευταίας

εβδομάδας ήταν ανασταλτικά στην προετοιμασία μας γι αυτό το ματς, καθώς θα αγωνισθούμε με σημαντικές απουσίες. Για μας είναι σημαντικό να αντεπεξέρθουμε στην πιεστική άμυνα του Άρη, δίχως να κάνουμε λάθη, έχοντας συγκέντρωση και καλές αποφάσεις".

Από την πλευρά του ο Ζόραν Βκριτς σχολίασε: "Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους μας και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους. Θα πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε την συγκέντρωση που είναι απαραίτητη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ιδίως απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Άρης. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, όπως στον αγώνα με τον Κολοσσό και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα