ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Ελειπε η ενέργεια"

Στην έλλειψη ενέργειας στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Απόλλωνα ενώ δεν παρέλειψε παραδεχθεί την δίκαιη επικράτηση των "μελανόλευκων" επί του Ικάρου.


"Συγχαρητήρια στην Πάτρα για την σπουδαία εμφάνιση και στο Νίκο Βετούλα για την σπουδαία δουλειά. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της Πάτρας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί σ’ αυτό το γήπεδο. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα στην άμυνα σήμερα. Απλώς

μας έλειπε το βασικό στοιχείο, η ενέργεια που πρέπει να έχουμε. Η βάση δηλαδή για να παίξουμε οποιαδήποτε αμυντική τακτική. Η ενέργεια θα έλεγα και το πάθος. Βρήκαμε την Πάτρα σε μια πολύ καλή μέρα στο μακρινό σουτ. Πιστεύω ότι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο θα πρέπει να είχε 75% στο τρίποντο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και έχει ακόμα σχεδόν ένα γύρο. Με υπομονή και ψυχραιμία", ανέφερε ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας.

Ο Ντάνι Γκίμπσον από την πλευρά των παικτών δεν παρέλειψε να δώσει "συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας. Επαιξε ένα καλό παιχνίδι σήμερα στην έδρα της. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπαίνοντας σε αυτό το γήπεδο. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε αμυντικά και δυσκολευτήκαμε". Ο Αμερικανός γκαρντ, οποίος φόρτωσε με 27 πόντους το καλάθι του Απόλλωνα σημείωσε επίσης πως τα καλάθια που έβαλε "ήταν προϊόν ομαδικής προσπάθειας".

Keywords
Τυχαία Θέματα