ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | "Καλλιθεάτης" ο Γκίμπσον

O Ικαρος Καλλιθέας συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό έντυσε με τα χρώματά του τον Ντάνι Γκίμπσον.

O Αμερικανός πλέι μέικερ αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σεζόν στην Μπαϊρόιτ ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ικάρου. Ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Σταύρος Ελληνιάδης δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη νέα μεταγραφή της ομάδας τους.

Η ανακοίνωση

του Ικάρου αναφέρει:

"Ο Ικαρος Καλλιθέας ενίσχυσε την περιφερειακή του γραμμή με την προσθήκη του Ντάνι Γκίμπσον! Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Γκίμπσον ήταν ένας από τους καλύτερους πλέι-μέικερ του Γερμανικού πρωταθλήματος την τελευταία πενταετία και τα δύο προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μπαιρόιτ.

«Ο Γκίμπσον είναι ένας παίκτης με πολλά καλά στοιχεία, που θεωρούμε ότι μπορεί να ταιριάξει στην αγωνιστική φιλοσοφία του κόουτς Πρίφτη», ανέφερε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Σταύρος Ελληνιάδης και συμπλήρωσε. «Στο Γερμανικό πρωτάθλημα, υπήρξε εξαιρετικά σταθερός και είναι χαρακτηριστικό ότι τα νούμερα του τα δύο προηγούμενα χρόνια με την Μπαιρόιτ είχαν ελάχιστες διαφορές. Τον περιμένουμε στην Αθήνα για να τεθεί στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου, καθώς είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής». "

Keywords
Τυχαία Θέματα