ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Ελληνιάδης: "Ευτυχώς δεν το άλλαξε η ΕΡΤ"

Ο Ικαρος έκανε την μεγαλύτερη ίσως έκπληξη της φετινής Α1 με τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού και ο Σταύρος Ελληνιάδης μίλησε για το παιχνίδι και το "κλειδί" αυτής της επιτυχίας.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Καλλιθέας, δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το… μυστικό της νίκης του Ικάρου επί του Παναθηναϊκού: "Δεν είπα τίποτα στον Πρίφτη.

Ο ίδιος απέδειξε ότι όταν δουλεύει με συνέπεια και επιμέλεια, το αποτέλεσμα θα βγει. Το μυστικό είναι πως μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, καταλάβαμε πως υπάρχει ένα μικρό ψυχολογικό πρόβλημα. Όλοι στην ομάδα στηρίξαμε τα παιδιά. Είναι δύσκολο να σηκωθείς, ύστερα από τέτοια σφαλιάρα. Δουλέψαμε στον ψυχολογικό τομέα όλη την εβδομάδα και αυτό απέδωσε".

Για το αν το πίστευαν από την αρχή στη νίκη: "Όχι δεν το πιστεύαμε για να είμαστε ειλικρινείς. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση, αλλά κατά τη διάρκεια του ματς αρχίσαμε να το πιστεύουμε. Είχαμε φόβο στην αρχή, στη συνέχεια αυτό έγινε σεβασμός και μετά… θράσος και αυθάδεια. Αυτό χρειάζεται κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Έγινε μεγάλη δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι και γι’ αυτό η ομάδα σηκώθηκε, ύστερα από μία κακή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό".

Για το πού κρίθηκε η μεγάλη νίκη: "Στην τακτική του Πρίφτη, καθώς οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι από την αρχή σε αυτή. Μπορεί να φάγαμε κάποια τρίποντα, αλλά μείναμε σταθεροί στην τακτική μας, καθώς γνωρίζαμε πως αν πλησιάζαμε στο σκορ τότε το άγχος θα είναι στον Παναθηναϊκό. Μετά από κάποιο σημείο και έπειτα οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν καμία ψυχολογία. Στο τέλος εμείς δικαιωθήκαμε. Όμως, το θέμα είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Δράμα, με έναν αξιόλογο αντίπαλο".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Η ποιότητα δεν είναι όπως παλιά, γιατί κάθε χρόνο μειώνεται. Υπάρχει μία ισορροπία στις ομάδες και αυτό έλκει ακόμα τον κόσμο. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού τραβάει τους φιλάθλους, δηλαδή, τέτοια αποτελέσματα χρειάζονται. Όταν υπάρχουν τέτοιες εκπλήξεις είναι κίνητρο για τον κόσμο. Ευτυχώς που η ΕΡΤ δεν άλλαξε το παιχνίδι, γιατί θα χανόταν η ευκαιρία να προβληθεί μία μεγάλη έκπληξη".

Keywords
Τυχαία Θέματα