ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ | Κατακόρυφη άνοδος

Η αλλαγή φιλοσοφίας και η κατακόρυφη μείωση του μπάτζετ έκανε κάποιους να θεωρήσουν πως οι Ίκαροι Σερρών θα αποτελέσουν ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Όμως, η σκληρή δουλειά από τον Νίκο Οικονόμου και τους παίκτες έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα, αν και ο νεαρός τεχνικός περιμένει ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Μετά από μια κακή πρεμιέρα κόντρα στο Ψυχικό, οι Σερραίοι έχασαν στις λεπτομέρειες από Λαύριο και Κόροιβο, ενώ ακολούθησαν δύο σημαντικά ροζ φύλλα κόντρα σε Φιλαθλητικό και Ηρακλή.

Οι

Φίλιππος Συμεωνίδης και Χρήστος Λυμπερόπουλος έχουν αναλάβει τη μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ο κόουτς Οικονόμου έκανε πρόσφατα ειδική μνεία στον Ηλία Τράκα, που κέρδισε με το... σπαθί του μια θέση στο rotation.

Παράλληλα, κάποια νεαρά παιδιά όπως ο Σωκράτης Ναούμης και ο Αργύρης Σιώπης αποκτούν σταδιακά σημαντικό ρόλο. Η εξέλιξη των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής αποτελεί βασικό μέλημα για τους Μακεδόνες, οι οποίοι έχουν ήδη πολλά παιδιά στις υποδομές τους και φιλοδοξούν να προσελκύσουν ακόμα περισσότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά και στο επικοινωνιακό κομμάτι, με το γραφείο Τύπου να κυμαίνετσαι σε υψηλά στάνταρ που θα... ζήλευαν ακόμα και ομάδες από την Α1.

Keywords
Τυχαία Θέματα