ΓΕΡΜΑΝΙΑ | Πρωταθλήτρια με "σκούπα" η Μπάμπεργκ!

Ο τίτλος του Πρωταθλητή Γερμανίας πέρασε για τέταρτη διαδοχική χρονιά -και έκτη συνολικά- στα χέρια της Μπάμπεργκ! Η ομάδα του Κρις Φλέμινγκ "σκούπισε" με 3-0 την Όλντενμπουργκ, επικρατώντας 91-88 στην παράταση (74-74 κ.α.) και διατήρησε τα σκήπτρα της στην Bundesliga.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του τρίτου τελικού. Η Όλντενμπουργκ

του Σεμπάστιαν Μακόφσκι προήγηθηκε 71-74 λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και έφτασε μια ανάσα από το "μπρέικ", ωστόσο ο Μάικ Ζίρμπες "χτύπησε", και με τρίποντο έφερε το ματς στα ίσια (74-74), οδηγώντας το στην παράταση. Εκεί, η Μπάμπεργκ παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένη και κατάφερε εν τέλει να φτάσει στη νίκη, με σκορ 91-88, που της χάρισε για τέταρτη διαδοχική σεζόν τον τίτλο στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Από τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπόστιαν Νάχμπαρ με 15 πόντους, ενώ πολύ καλή δουλειά έκανε και ο Κέισι Τζέικομπσεν με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο Κρις Κρέιμερ ήταν εξαιρετικός, με 16 πόντους και 10 "σκουπίδια", με τον Ντρου Τζόις να προσθέτει 16 πόντους και 5 ασίστ και τον Άνταμ Τσαμπ 16 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα