ΓΕΡΜΑΝΙΑ | Πρωταθλήτρια η Μπάμπεργκ!

Το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Μπάμπεργκ, αφού μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε της Ουλμ με 97-95 και έφτασε στις τρεις νίκες και στην κατάκτηση του τίτλου.

Για τριάντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν μπροστά στο σκορ, κυρίως λόγο της εντυπωσιακής εμφάνισης του Αϊζάια Σουάν ο οποίος ταλαιπώρησε απίστευτα την άμυνα της Μπάμπεργκ. Στην τελευταία περίοδο, η Μπάμπεργκ βρήκε τους διαδρόμους και κατάφερε να κλείσει την άμυνά της με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά στο σκορ

με 84-81 στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι παίκτες της Ουλμ ισορρόπησαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά ένα καλάθι από τον Κέισι και ένα από τον Τίμπορ Πλάις διαμόρφωσαν το 96-92. Ο Νανκιβίλ Κίτον έφερε σε απόσταση αναπνοής την Ουλμ κάνοντας το 96-95, εννιά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο Γκαβέλ Αντον ευστόχησε σε μία ελεύθερη βολή, έξι δεύτερα πριν από την λήξη, διαμορφώνοντας το τελικό 97-95 και η Μπάμπεργκ στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μπράιαν Ρόμπερτς με 16 πόντους και τον ακολούθησαν ο Πρέντραγκ Σουπούτ με 15 πόντους και ο Πλάις Τιμπόρ με 14 πόντους. Από την Ουλμ, σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Αϊζάια Σούαν που σημείωσε 36 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα