Γ' ΕΘΝΙΚΗ | Έτοιμος για την Γ' Εθνική ο Ιβίσκος Ρόδου

Στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν ο Ιβίσκος, καθώς οι Ροδίτες θα πάρουν την θέση του Φιλαθλητικού Ηρακλείου ο οποίος δήλωσε αδυναμίας συμμετοχής στην κατηγορία.


Ο Ιβίσκος Ρόδου τερμάτισε στην δεύτερη θέση στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ’ Εθνική, πίσω από τον Παπάδο Γέρας. Ο πρωταθλητής Φιλαθλητικός Ηρακλείου έχει κερδίσει την άνοδό του στον 2ο όμιλο του Νότου, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν δηλώσει στην ΕΟΚ

ότι αδυνατούν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Ετσι, ο Ιβίσκος Ρόδου αναμένεται να πάρει την θέση του Φιλαθλητικού στην Γ΄Εθνική. Οι Ροδίτες έχουν ενημερωθεί από την ΕΟΚ ότι το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά εντός των επόμενων ημερών και πιθανότατα ο Ιβίσκος να ανέβει για Τρίτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Καλαϊτζίδης έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν για την Γ’ Εθνική, αφού η διοίκηση έχει δώσει το "πράσινο" φως για να στελεχώσουν το ρόστερ παίκτες ικανοί, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Ιβίσκο να παραμείνει στην Γ’ Εθνική. Βεβαίως, προέχει η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική.

Πηγή: 12soccer.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα