ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ | Γκίμας: "Χρειαζόμαστε τον «έκτο» παίκτη"

Την ομάδα της Καβάλας υποδέχεται το Σάββατο στις 17:00 στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" Βέροιας ο Φίλιππος στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, με μια έκπληξη να περιμένει στου φίλους της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : "Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε την φιλόδοξη και πολύ καλή ομάδα της Καβάλας. Ο αγώνας προβλέπεται να είναι από το πρώτο λεπτό ντέρμπι. Πιστεύω έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Προσπαθήσαμε και διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με το ΠΑΓΚΡΑΤΙ και ελπίζω οι παίχτες μου να δώσουν

το 100% της ενέργειας τους. Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και θέλω να καλέσω τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο μιας και οι δύο ομάδες θα προσφέρουν σίγουρα ένα όμορφο θέαμα αλλά και γιατί ο Φίλιππος χρειάζεται τον «έκτο» παίκτη".

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ Γεωργιάδης-Λαζαρίδης-Δεληγιαννίδης

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Πριν άλλα και κατά την διάρκεια του αγώνα Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ στον χώρο του γηπέδου θα υπάρχουν στημένες μηχανές παγωτού από τις οποίες ο κόσμος θα μπορεί να γεύεται ΔΩΡΕΑΝ παγωτά προσφορά του χορηγού της ομάδας ΠΑΓΩΤΑ PLAZZA – ΜΑΥΡΙΔΗΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα