ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | Κλείνει Λάκκα ο Φιλαθλητικός!

Ο Φιλαθλητικός ξεκινάει να... κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα η εκκίνησή του είναι εντυπωσιακή! Και αυτό διότι η ομάδα του Ζωγράφου -που έχασε στο "νήμα" την άνοδο στην Α1- βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση του Χρήστου Λάκκα!

Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ, που τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του Περιστερίου, αποτέλεσε "μήλον της έριδος" για ουκ ολίγες ομάδες από Α1, Α2 και Β' Εθνική, ωστόσο ο Φιλαθλητικός είναι εκείνος που κατά πάσα πιθανότητα θα τον κάνει δικό του!

Η επικείμενη αποχώρηση του Νίκου Γκίκα -ο οποίος πραγματοποίησε

φανταστική σεζόν και αναζητά τον επόμενη σταθμό της καριέρας του σε ομάδα της Α1- ανάγκασαν τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού να βγουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Το κενό που αφήνει ο Γκίκας στη θέση του πόιντ γκαρντ αν μη τι άλλο είναι μεγάλο. Ετσι, ο Τάκης Ζήβας σε συνεργασία με τη διοίκηση "ζύγισαν" τις εναλλακτικές και κατέληξαν στον Λάκκα θεωρώντας αντάξιο... αντι-Γκίκα!

Η μετακίνηση του μέχρι πρότινος γκαρντ του Περιστερίου δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά (σ.σ. υπάρχει ωστόσο συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών), κάτι που αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες αφού πολύ δύσκολα θα "κολλήσει" η υπόθεση!

Ο Χρήστος Λάκκας πέραν του Περιστερίου, έχει ακόμη αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανερυθραϊκού και του Αμαρουσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα