ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | Επίσκεψη στις ακαδημίες από τον Γ. Αντετοκούνμπο

Ο Φιλαθλητικός το Σάββατο (14/9, 22:00) θα αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς έχει προγραμματίσει πάρτι, ωστόσο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 12:00 ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς θα επισκεφθεί τις ακαδημίες μπάσκετ της ομάδας του Ζωγράφου.

Η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού αναφέρει:

"Το Σάββατο 14-9-2013 στις 12:00 στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,θα επισκεφθεί τις ακαδημίες μπάσκετ του

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Ο.Α ΖΩΓΡΑΦΟΥ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΚΟΥΝΜΠΟ.

Την ίδια μέρα στις 22:00, στο café-bar ROCK HOUSE (Λ.Παπάγου 111,Ζωγράφου) που είναι βασικός χορηγός στην ομάδα μας, σύσσωμη η οικογένεια του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Ο.Α ΖΩΓΡΑΦΟΥ θα αποχαιρετήσει τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 ετών (Οι εγγραφές γίνονται: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00-20:00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00-14:00).

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους της ομάδας ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ και ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΤΣΙΜΑΓΚΛΗ καθώς και την επιχείρηση τους ΟΡΟΣΗΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Λ.Παπάγου & Τραυλαντώνη 18,Ζωγράφου) για την ευγενική συνεισφορά τους στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα