ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | Μπορεί και χωρίς Αντετοκούνμπο, Καμπερίδη!

Η αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αποδυνάμωσε αισθητά την εφηβική ομάδα του, ενώ σε αυτό ήρθε να προστεθεί και η ενηλικίωση του Μιχάλη Καμπερίδη, ο οποίος είναι από φέτος μόνο άνδρας. Παρόλα αυτά, τα μωρά του Τάκη Ζήβα δείχνουν φέτος αποφασισμένα να διαψεύσουν τους πάντες, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους.

Το συγκρότημα του Ζωγράφου έχει μέχρι στιγμής 12 ροζ φύλλα σε ισάριθμα παιχνίδια στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ

και το σημαντικότερο όλων είναι πως κατάφερε να σπάσει την... κατάρα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος στο "σπίτι" του την τελευταία πενταετία και ο ΦΟΑ κατάφερε να αποδράσει με το διπλό, μετά από ένα φοβερό ντέρμπι πήγαινε... πόντο-πόντο.

Ο Μάριος Δόξας σκόραρε ασταμάτητα, με το κοντέρ να γράφει... 26, ο Παπαδιονυσίου οργάνωνε με μαεστρία, οι Δημήτρης Σμυρλής, Χρήστος Σκάνδαλος, Λευτέρης Κριτσωτάκης και Ευθύμης Καρτερολιώτης έβρισκαν το δρόμο προς το καλάθι και κάπως έτσι ήρθε το μεγάλο διπλό.

Ο Φιλαθλητικός είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΣΚΑ και βάζει πλώρη για το πανελληνιο πρωτάθλημα εφήβων, αν και ακόμα έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει εκεί...

Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης σμυρλης φιλαθλητικος, ευθύμης καρτερολιώτης
Τυχαία Θέματα