ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Ιβκοβιτς ή Τάμπακ...

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, Σεμίχ Εζσόι μίλησε για το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της τουρκικής ομάδας, αποκαλύπτοντας ότι οι επικρατέστεροι είναι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ή ο Γιαν Τάμπακ. Επίσης αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συναντηθήκαμε πριν μερικές ημέρες με τον Ίβκοβιτς. "Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μας. Επίσης ο Τάμπακ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας στο παρελθόν, είναι μεταξύ των υποψηφίων. Είμαστε

σε επαφές μαζί του τις τελευταίες 1-2 ημέρες. Στην Κάχα Λαμποράλ έκανε σπουδαία δουλειά" δήλωσε ο Εζσόι στην ιστοσελίδα spor.haberturk.com και στη συνέχεια απάντησε και για το εάν προσέγγισε ή όχι η ομάδα του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. "Ο Ομπράντοβιτς θέλει 3 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο συν ένα εκατομμύριο ευρώ μπόνους εάν κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα. Εμείς δεν μπορούμε να καλύψουμε ένα τέτοιο συμβόλαιο".

Όσο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν να είναι μεταξύ των υποψηφίων, ο Εζσόι είπε πως "Είναι μεταξύ των υποψηφίων. Αλλά το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό αποτελεί εμπόδιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα