ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Χωρίς Ονάν και Πρέλντζιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί στο ΣΕΦ την Πέμπτη (31/1) για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό η Φενερμπαχτσέ, καθώς οι Ομέρ Ονάν και Εμίρ Πρέλντζιτς δεν ακολούθησαν την αποστολή.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, όπως δήλωσε και ο τιμ

μάνατζερ της Φενέρ, Σερντάρ Απαϊντίν. "Ο Πρέλντζιτς εξακολουθεί να πονά στο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ και ο Ονάν έκανε χθες τη μισή προπόνηση και σύμφωνα με τη μαγνητική που υποβλήθηκε στο δεξιό του αστράγαλο δεν είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Έτσι, δεν πήραμε στην Αθήνα τον Πρέλντζιτς και τον Ονάν", δήλωσε ο αρχικά ο τιμ μάνατζερ της Φενέρ, Σερντάρ Απαϊντίν και συνέχισε λέγοντας: "Η ομάδα μας έχει χάσει σε όλα τα εκτός έδρας και γι’ αυτό θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πάμε στην Αθήνα για τη νίκη. Ο αντίπαλός μας έχει καλό υλικό, ενώ έχουν γίνει μικρές αλλαγές. Ωστόσο, δεν έχει καμία σημασία η δύναμη του αντιπάλου. Το σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ και να παρουσιάσουμε ένα σύνολο έτοιμο για τη νίκη. Ελπίζω να επιστρέψουμε με τη νίκη από την Αθήνα. Εάν πάρουμε τη νίκη, τότε “αναπτερώνουμε” τις ελπίδες μας".

Ο Απαϊντίν μίλησε και για την "περιπέτεια" του Μάικ Μπατίστ όταν η Φενερμπαχτσέ είχε αντιμετωπίσει τον Πανθηναϊκό: "Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο που ο Μπατίστ είχε χρέη στην εφορία, αλλά ευτυχώς όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός. Πάντως, αυτή τη φορά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα