ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Ζούρος: "Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών"

Η Εθνική ομάδα προσέφερε θέαμα και ουσία απέναντι στην Ιορδανία, επικρατώντας με 107- 63 και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των διεθνών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι πολύτιμος.

O Ηλίας Ζούρος σε ερώτηση που δέχθηκε για το "κόψιμο" του Κώστα Σλούκα από την δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας απάντησε πως: "Δεν μου αρέσει να λέω ότι κόπηκε ένας παίκτης, ο Κώστας είναι και πολύ καλός παίκτης

και πολύτιμος. Θεωρήσαμε όμως ότι σε αυτό το τουρνουά χρειαζόμαστε παίκτες που είναι καλύτεροι στην άμυνα, θέλουμε να παίξουμε ένα στυλ με πίεση σε όλο το γήπεδο. Γι αυτό και χαμηλώσαμε το σχήμα και παίζουμε πολλά 4αρια. Αν με το καλό προκριθούμε στο Λονδίνο, θα επιστρέψει στην Εθνική και θα διεκδικήσει θέση στους Ολυμπιακούς".


Στην συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Εθνικής κόντρα στην Ιορδανία τονίζοντας: "Εχουμε δουλέψει καλά ως ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και την απόδοσή τους στην πρεμιέρα. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, περίμενα ότι το ματς με την Ιοδανία θα είναι πιο δύσκολο. Δεν έχουν πολύ ταλέντο, αλλά είναι καλά δουλεμένη ομάδα και ξέρουν πώς να σταθούν στο γήπεδο. Είναι συγκεντρωμένοι, πολύ σοβαροί".

Τέλος αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο είπε: "Εχουν αλλάξει το στυλ παιχνιδιού τους, είναι ακόμα πιο σκληροί. Είναι ομάδα που επιδιώκει την επαφή και παίζει με μεγάλη ταχύτητα. Εχει δύο εξαιρετικά πλέι μέικερ, τον Αρόγιο και τον Μπαρέα. Εμείς πρέπει να είμαστε κι από την πλευρά μας σκληροί στην άμυνα, ακόμα πιο σκληροί από αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα