ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Σλούκας: "Βάλαμε καλύτερα το κορμί μας..."

Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι έπρεπε να βγάλουν τσαμπουκά και να παίξουν... ξύλο με τους Ισπανούς και αυτό ακριβώς έκαναν κατά τη γνώμη του Κώστα Σλούκα, ο οποίος εξήγησε ότι οι Έλληνες διεθνείς δεν φοβήθηκαν να βάλουν γερά το κορμί τους στη μάχη, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και τα μεγάλα σουτ που μπήκαν.

"Ξέραμε ότι αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να βάλεις το κορμί σου καλύτερα, δυνατά και αυτό ακριβώς κάναμε. Βάλαμε τα μεγάλα σουτ και πήραμε το ματς. Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο φαινόμενο να λέγεται ότι κάποιος όταν κερδίζει είναι καλός και όταν χάνει κακός. Σίγουρα εμάς δεν μας ευνόησε το πρόγραμμα που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση, αρχής γενομένης από μεθαύριο. Έχουμε πλουραλισμό, ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας, ενώ μας πήγαν και τα μεγάλα σουτ, τα οποία μπήκαν και μας βοήθησαν. Σημαντική, όμως, ήταν και η άμυνα που παίξαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η Σλοβενία είναι μια ομάδα ρυθμού, τρέχει. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό για να κερδίσουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Θέλει προσοχή η άμυνα.

Όσον αφορά την... γκαντεμιά που "κουβαλάει" η Εθνική, ο Σλούκας υπογράμμισε: "Και ο Λουκάς και ο Νίκος χτύπησαν, αλλά με όλες τις κακουχίες πρέπει να είμαστε εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα