ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | "Εργατικός και πιστεύει στις ανθρώπινες σχέσεις ο Τρινκιέρι"

Ο νέος ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Ιταλού προπονητή επισημαίνοντας ότι είναι πολύ εργατικός και πιστεύει στις ανθρώπινες σχέσεις, ενώ έθεσε ως στόχο για την Εθνική ακόμη και την πρωτιά στο προσεχές Ευρωμπάσκετ...

"Με μεγάλη μου χαρά παρουσιάζω τον Αντρέα Τρινκιέρι. Αυτή η σύναξη έγινε σαν το γεφύρι

της Αρτας. Επιτέλους είναι κοντά μας. Υπήρξαν διάφορες δυσκολίες. Πολλοί από εσάς τον ξέρετε, αλλά η συνάντηση έπρεπε να γίνει, διότι πάνω απ' όλα είναι η ανθρώπινη σχέση, αυτή κινεί τις διαδικασίες κι έτσι μπορούμε να εκτιμήσουμε καλύτερα και τα αποτελέσματα μίας δουλειάς. Η συμφωνία μας είναι μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 με πρώτο σταθμό την Σλοβενία (4-22/9) όπου επιδίωξη, στόχος μας, δεν θα έλεγα "φιλοδοξία", αλλά στόχος μας, να διεκδικήσει κι αυτή ακόμη την πρώτη θέση. Εχει αποδείξει σε Lega A και σε Ευρωλίγκα την ποιότητά του. Είναι πολύ εργατικός και πιστεύει στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό με δένει περισσότερο μαζί του. Εχει έρθει σε επαφή με όλους τους παίκτες εντός κι εκτός συνόρων", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και συμπλήρωσε:

"Το "Γιατί να μην είναι Έλληνας;" δεν το άκουσα πέρυσι που είχαμε δύο ξένους στους δύο κορυφαίους συλλόγους μας. Φέτος ξαφνικά ειπώθηκε και δεν ξέρω πώς προέκυψε. Είμαστε Ευρωπαίοι, είμαστε στην Ευρώπη και πάμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!".

Keywords
Τυχαία Θέματα