ΕΣΚΑΝΑ | Οι μεταγραφές και το ρόστερ του Παννεαπολικού

Η νέα σεζόν θα βρει τον Παννεαπολικό ν΄αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΣΚΑΝΑ και οι ιθύνοντες της ομάδας ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό τους, διατηρώντας τον βασικό κορμό από το περσινό ρόστερ και προσθέτοντας τις απαραίτητες... πινελιές.

Η ανακοίνωση του Παννεαπολικού αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός για το Ανδρικό τμήμα το οποίο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α την νέα

Αγωνιστική περίοδο.
Συγκεκριμένα παραμένουν στον πάγκο της ο ομάδας ο περσινός Προπονητής Θέμης Κανδύλης με Βοηθό του τον Γιάννη Τιτάκη.

Παράλληλα διατηρήθηκε ο βασικός κορμός των παικτών που την περασμένη περίοδο με την απόδοσή τους έφεραν την άνοδο στην Γ Κατηγορία και αυτοί είναι οι εξής :

Κουμανζέλης Γερ.,Οικονομίδης Θεοδ.,Αντωνουσάκης Ευαγγ.,Στεφανής Δημ.,Αντιπάτης Ηλ., Αντωνάκος Θεοδ.,Τσομίδης Ιωαν.,Τσουρούς Στυλ.,Παππάς Σπυρ.,Παραδιάς Κων.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζονται και τα νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα που είναι τα εξής :

Ρίππης Πέτρος (Καστέλα)

Λουκής Ιωάννης (Λέων Μοσχάτου)

Συρόγλου Νικόλαος (Φοίνικας Πειρ.)

Επίσης ,επέστρεψε από την Προοδευτική ο αθλητής μας Μαυροιδάκος Αντρέας όπου είχε παραχωρηθεί με υποσχετική, όπως και ο Καρπαθίου Μιχάλης .

Παραχωρήθηκαν με υποσχετική οι αθλητές μας Κατσούρης Πέτρος (Α.Ε Ρέντη) , Γιαννακής Χρήστος (Ιάσωνας Νικ) και με ελευθέρη μεταγραφή οι Γιάννης Θεοδωρικάκος (Α.Ε Ρέντη) και Κακούλης Μανώλης (Λέων Μοσχάτου).

Ο Α.Ο Παννεαπολικός ευχαριστεί θερμά τους Α.Ο Ιωνικό Νικαίας ,Καστέλα και Λέων Μοσχάτου για την συνεργασία τους κατά την μεταγραφική περίοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα