ΕΣΚΑΝΑ | Η πρόταση του Ικάρου

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΝΑ πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (06/06), με τον Ίκαρο Καλλιθέας ;όμως να έχει παράπονα από την διαδικασία.

Ο Ίκαρος εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Σαραντής και κάνει λόγο για "πρωτοφανείς μεθοδεύσεις" ενώ σημειώνει πως "θα εκπονήσουμε το διαφημιστικό πρόγραμμα, με τις ομάδες που το επιθυμούν σε μία κεντρική διαχείριση".

Η ανακοίνωση

αναφέρει:

"Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έχει εκπονήσει μελέτη για Διαφημιστική κεντρικοποίηση των ομάδων της ΕΣΚΑΝΑ . Ωστόσο δεν επετράπη στον εκπρόσωπο του ή δεν κατάφερε από την ένταση της στιγμής της συνέλευσης να την αναλύσει, ενώπιον των μελών της Ένωσης και των εκπροσώπων των ομάδων.

Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της ένωσης στην εκλογική διαδικασία που αντί να επιθυμεί διακαώς να συνταχθεί στις τάξεις της, ένα μέλος της Α1, για να προσφέρει ουσιωδώς, εφάρμοσε μια αντιδημοκρατική διαδικασία για να μην μπει στο ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ ένα και μόνο άτομο με το ήθος και την αθλητική διαδρομή σε ολόκληρο το ΔΣ , του Άκη Μιχαλά.

Επειδή πραγματικά αγαπάμε την Ένωση, αγαπάμε την κάθε ομάδα μικρή ή μεγάλη θα εκπονήσουμε το διαφημιστικό πρόγραμμα, με τις ομάδες που το επιθυμούν σε μία κεντρική διαχείριση.

Σας Ευχαριστώ
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη
Γ. Σαραντής"

Keywords
Τυχαία Θέματα