ΕΣΚΑΗ | Αλλαγή φιλοσοφίας

Επτά ημέρες απέμειναν μέχρι το πρώτο... τζάμπολ του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ και η προετοιμασία του Υπερίωνα Αμαλιάδας, που έχει ξεκινήσει από τις 26 Αυγούστου, μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Μετά από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών (Αντρέα Ρουμάνι, Δημήτρη Τσιπολίτη, Θωμά Χαρίτου, Νίκου Γεωργακάκου) και την πραγματοποίηση μόλις δύο μεταγραφών (Μάρκου από Α.Ε. Λεχαινών, Ρέτση από Αιγέα), η φιλοσοφία της ομάδας της Αμαλιάδας αλλάζει.

Ο κόουτς Δημήτρης Φωτόπουλος έχει προωθήσει στην πρώτη ομάδα τέσσερα νεαρά παιδιά

και σκοπεύει να τους δώσει ρόλο και στα επίσημα παιχνίδια, με σκοπό τη σταδιακή ανάδειξη ταλέντων. Όλο αυτό το διάστημα έγινε σκληρή δουλειά σε φυσική κατάσταση, ατομική και ομαδική τακτική, όμως υπάρχουν κάποια... σκαμπανεβάσματα, καθώς οι νέοι παίκτες δεν έχουν εμπειρία.

Στις εναπομείνασες εννιά ημέρες, ο προπονητής του Υπερίωνα ρίχνει το βάρος στην τακτική και γι’ αυτό το σκοπό θα υπάρχουν δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα γίνει σήμερα Τετάρτη κόντρα στην Αχαγιά και το δεύτερο το Σάββατο ή την Κυριακή (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα του κλειστού της Αμαλιάδας) κόντρα στην Α.Ε. Λεχαινών.

Keywords
Τυχαία Θέματα