ΕΣΚΑ | Γ' Ανδρών: Τέλος ο Κάργιαννης από την Ίριδα!

Δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ίριδας Πετρούπολης ο Γιάννης Κάργιαννης, αφού τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν τα πράγματα στην Ίριδα Πετρούπολης, αφού η χρονιά ξεκίνησε με φιλοδοξίες (στόχος ήταν η άμεση επιστροφή στην Β' ΕΣΚΑ) αλλά πλέον η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση και παλεύει για τη σωτηρία της! Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος και κάθε αγώνας από εδώ και στο εξής είναι "τελικός" για την Ίριδα.

Έτσι,

η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με σκοπό να σταματήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα (5 συνεχόμενες ήττες!) και να έρθουν οι νίκες που θα κρατήσουν την ομάδα στη Γ΄ ΕΣΚΑ. Παρελθόν, επομένως, αποτελεί ο Γιάννης Κάργιαννης, με τον Μιχάλη Γρυλλιωνάκη να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο Μιχάλης Γρυλλιωνάκης δεν εργάζεται για πρώτη φορά σε σύλλογο της Πετρούπολης, καθώς στο παρελθόν ήταν στον πάγκο του Άρη, ένω έχει περάσει και από τον Νεοπεντελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα