ΕΣΚΑ | Ειδική προκήρυξη πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Ανδρών 2012-13

Η ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Ανδρών για τη 2012-13 ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ.

"Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99, 3057/02 και 3264/04, του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ.,του Καταστατικού της Ε.Σ.Κ.Α.,των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ.,της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2012-2013 (της Ε.Ο.Κ.)

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε

Το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας περιόδου 2012-2013 με τους πιο κάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1ο :

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας

δικαιούνται να λάβουν μέρος τα πιο κάτω δέκα τέσσερα (14) Σωματεία που αποτελούν έναν όμιλο.
 1. ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
 2.ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 3. ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
 4.ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 5.ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
 6.ΤΥΦΩΝ ΑΣ
 7.ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 
8.ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
 9.ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
 10.ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
 11.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
 12.ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 13.ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 
14.ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΡΘΡΟ 2ο:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΕΣΚΑ το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τον Κανονισμό Πρωταθλημάτων (άρθρο 28).
Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΕΣΚΑ αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή (πρωτότυπες).
Υποβολή δηλώσεων με επιφυλάξεις απαγορεύονται με ποινή αποκλεισμού από το Πρωτάθλημα.
 Ως έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται η ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012.
 Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 στα γραφεία της ΄Ενωσης (Ύδρας 4- Γαλάτσι) και ώρα 18.45 παρουσία των αντιπροσώπων των Σωματείων.

ΑΡΘΡΟ 3ο:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τα Σωματεία που μετέχουν στο Πρωτάθλημα θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές,όπως τα άρθρα 34,35 του Κανονισμού Πρωταθλημάτων ορίζουν και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.
Οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξάγονται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ ή άλλη μέρα εφόσον η ΕΣΚΑ ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος θεωρήσει αυτό απαραίτητο.
Η Ε.Σ.Κ.Α. διατηρεί το δικαίωμα ορισμού και δεύτερης αγωνιστικής ημέρας μέσα στην ίδια εβδομάδα στην περίπτωση που θα κρίνει αυτό αναγκαίο.

ΑΡΘΡΟ 4ο:

ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν σε κλειστά γήπεδα.
Τα σωματεία υποχρεώνονται να εξασφαλίσουν τα κλειστά γυμναστήρια που θ’αγωνίζονται (Εθνικά,Δημοτικά,Ιδιωτικά) και τα οποία θεωρούνται ως έδρες τους. Υποχρεώνονται δε συνημμένως με την δήλωση συμμετοχής να υποβάλουν στην ΕΣΚΑ και έγγραφο παραχώρησης του γυμναστηρίου-έδρα τους.
Το Σωματείο που αναγράφεται πρώτο στο πρόγραμμα των αγώνων θεωρείται γηπεδούχο και θα έχει όλες τις ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα του αυτή.
Η Ε.Σ.Κ.Α. διατηρεί το δικαίωμα να προσθέσει στα πιο πάνω γήπεδα και άλλα που πληρούν τους όρους διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.
Σε περίπτωση που αποκλεισθεί γήπεδο ή δεν είναι δυνατόν για οποιονδήποτε λόγο να τελεσθεί προγραμματισμένος αγώνας σ’αυτό και αφού θα έχει γ

Keywords
Τυχαία Θέματα