ΕΣΑΚΕ | Στην καλύτερη πεντάδα ο "Παπ"

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ανάδειξη του ως "Πολυτιμότερος νέος παίκτης" της Α1 για την σεζόν 2011-12 κέρδισε και μία θέση στην καλύτερη πεντάδα για της αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού και έδειξε πως ήδη έχει βάλει... πλώρη για νέες επιτυχίες. "Η τιμή να συμπεριλαμβάνεσαι στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος

είναι πολύ μεγάλη. Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν, αλλά και τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πολύ. Θέλω όμως, να τονίσω ότι η πολύ επιτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ανήκει στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα πετύχαμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια και τα επόμενα χρόνια".

Ο Κώστας Παπανικολάου συγκέντρωσε με 35 ψήφους, δηλαδή 23 περισσότερους από τον τρίτο της λίστας, Ντιόντε Κρίστμας, του ΑΓΟΡ. Για τον πρώτο στις προτιμήσεις των 69 εκπροσώπων του Τύπου ο ΕΣΑΚΕ θα ενημερώσει την Παρασκευή (22/06).

Keywords
Τυχαία Θέματα