ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Μιλάει με Ράπτη, στο στόχαστρο γκαρντ της Α1

Το πρώτο ραντεβού για τον Ερμή Λαγκαδά έχει οριστεί για τις 27 Αυγούστου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενης σεζόν, ενώ ανοιχτά παραμένουν δύο μεταγραφικά... μέτωπα.

Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου βρίσκεται σε συζητήσεςι με τον Αλέξη Ράπτη - ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Παγκράτι - και το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η συμφωνία ως το τέλος της εβδομάδας δεν πρέπει να αποκλειστεί. Παράλληλα, ο Ερμής Λαγκαδά κινείται για την απόκτηση ενός πλεϊμέικερ και έχει στρέψει την προσοχή του σε έναν ταλαντούχο παίκτη της Α1.

Η ανακοίνωση του Ερμή

Λαγκαδά αναφέρει:

"Η έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2012 - 2013 θα γίνει στις 27 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά. Καλούνται οι κάτωθι αθλητές: Αναγνωστόπουλος, Παρίτσης, Καϊκλής, Ονάσογλου, Κασούρας, Τιλλ, Ζησόπουλος, Καμαριώτης, Μαυροκεφαλίδης, Τσιόγκας, Γκόνος, Ιωαννίδης, Αραμπατζής.

Εν τω μεταξύ για σήμερα έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας για το εφηβικό τμήμα στο οποίο ωστόσο συμμετέχει σχεδόν η μισή αντρική ομάδα.

Στα μεταγραφικά νέα, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αλέξη Ράπτη ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Παγκράτι και προέρχεται από τον Πιερικό/Αρχέλαο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Τέλος το ενδιαφέρον του Ερμή στρέφεται στη απόκτηση play maker όπου εξετάζονται αρκετοί νεαροί αθλητές με την προσοχή να στρέφεται σε ένα πολύ ταλαντούχο αθλητή από ομάδα της Α1".

Keywords
Τυχαία Θέματα