ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | «Χρυσή» ενίσχυση

Ο Ερμής Λαγκαδά συνεχίζει να ενισχύεται τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την συμφωνία του με την εταιρεία Epsilon NET, η οποία θα συμμετέχει στο χορηγικό του πρόγραμμα ως Gold Sponsor!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την ανακοίνωση της American Genetics ως Platinum Sponsor του Ερμή Λαγκαδά, άλλη μια πολύ μεγάλη εταιρεία

μπαίνει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας, αυτή τη φορά ως Gold Sponsor!

Ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά καλωσορίζει την εταιρεία EPSILON NET που από σήμερα θα είναι ο Gold Sponsor του συλλόγου. H Epsilon Net αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της πληροφορικής και το όνομά της προσδίδει ιδιαίτερη δυναμική στην προσπάθεια του Ερμή Λαγκαδά.

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, δραστηριοποιούμενος από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training).

Εισήχθη στην εναλλακτική αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών το 2008, ενώ απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο 150 συνεργατών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, διαρκώς αυξανόμενο. Αποτελεί μία από τις ισχυρότερες εταιρείες πληροφορικής της χώρας με πλήθος διακρίσεων σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο όπως: «Νο 1 Ελληνική εταιρεία software στην Ευρώπη σε Έρευνα & Ανάπτυξη» την τελευταία 4ετία σε αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Νο 1 εταιρεία Εξυπηρέτησης Πελατών» στα Εθνικά Βραβεία (Ε.Ι.Ε.Π.) του 2012 καθώς και ως «Καλύτερη Εταιρεία για Λογιστές / Φοροτεχνικούς» στα BITE Awards. Τα προϊόντα της Epsilon Net εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 25.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου καθώς και πολύ μεγάλου μεγέθους Ελληνικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους δραστηριότητας.

Ο team manager του Ερμή Λαγκαδά, κος Βασίλης Πρασσάς (παράλληλα κατέχει και τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στην Epsilon Net), ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της μεγάλης αυτής συμφωνίας δήλωσε: "Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που η Epsilon Net θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της εταιρείας κο Ιωάννη Μίχο τη γενική διευθύντρια κα Βάσω Αναγνώστου και τον Οικονομικό Διευθυντή κο Γιάννη Κουτκουδάκη για το γεγονός ότι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Ερμής Λαγκαδά να αλλάξει επίπεδο. Τα βήματα προόδου του Ερμή Λαγκαδά και η γενικότερη αναπτυξιακή φιλοσοφία του έχουν πολλά κοινά με την πορεία που διέγραψε η Epsilon Net τα τελευταία χρόνια και την έχουν καταξιώσει ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της πληροφορικής. Χαίρομαι που είμαι μέλος και των 2 αυτών οικογενειών».

Ο Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net κος Ιωάννης Κουτκουδάκης δήλωσε για τη νέα αυτή συνεργασία: " H Epsilon Net στηρίζει τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Δεν θα μπορούσε να μην σταθεί δίπλα στον Ερμή Λαγκαδά με τον οποίο μας συνδέουν και σημαντικοί επαγγελματικοί δεσμοί. Το πάθος και η προσπάθεια των ανθρώπων του Ερμή δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Ελπίζουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στην πρόοδο μιας επαρχιακής ομάδας που έχει φτάσει στο σημείο να ανταγωνίζεται μεγαθήρια του μπάσκετ. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η δική μας πορεία, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες μα πάνω απ’ όλα με προγραμματισμό, μεθοδολογία και κυρίως με καινοτόμα και αναπτυξιακή πολιτική, χαρακτηριστικά τα οποία διακρίνουμε και στο πλάνο δράσης του Ερμή Λαγκαδά"

Keywords
Τυχαία Θέματα