ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Ανανέωσε με Παρίτση

Την φανέλα του Ερμή Λαγκαδά θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Μπάμπης Παρίτσης ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και δήλωσε ότι ο Ερμής είναι το μπασκετικό του σπίτι.

Ο 27χρονος γκαρντ βρίσκεται στην ομάδα του Ερμή από το 2008 και η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελούσε μια από προτεραιότητες του νέου κόουτς της ομάδας, Στέφανου Πέρκου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για ανανέωση με τους Χάρη Πλιούκα και Θοδωρή Ονάσογλου, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στα

πλάνα του προπονητή για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά και τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μπάμπη Παρίτσης:

"Ένας εκ των ακρογωνιαίων λίθων της πορείας του Ερμή την τελευταία 5τία, ο Μπάμπης Παρίτσης (27 ετών, guard, 1.98) ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ερμή Λαγκαδά για την επόμενη 2ετία. Ο Παρίτσης αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας από το 2008 και είναι από τους αθλητές που ο κόσμος του Λαγκαδά τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της αθλητικής συνεργασίας, η διοίκηση του Ερμή βοήθησε τον αθλητή στην εξεύρεση εργασίας κάτι που αποτελεί άλλωστε αναγκαίο με δεδομένο ότι οι απολαβές από το μπάσκετ είναι πολύ μικρές.

Ο εκ των περσινών αρχηγών της ομάδας του Ερμή τόνισε: "Για μένα ο Ερμής είναι το αθλητικό σπίτι μου. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Οι συνθήκες στον Λαγκαδά είναι εξαιρετικές για τον καθένα από εμάς που θέλει να συνεχίσει να ευχαριστιέται το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ερμή τόσο για την περσινή διευκόλυνση με την ολοκήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων όσο και με τη φετινή τεράστια συνεισφορά της στο να βρω μια πολύ καλή δουλειά. Γνωρίζω για τον φετινό προγραμματισμό και την προοπτική που ανοίγεται στα νέα παιδιά ωστόσο είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα τους καμαρώνουμε ακόμη ψηλότερα. Άλλωστε αυτό αποδείχτηκε και φέτος τόσο με τη συμμετοχή του Θάνου (σημ. Καμαριώτης) όσο και με τους υπόλοιπους εφήβους. Δεν με φοβίζει το νεανικό του ρόστερ. Συμφωνώ με την τακτική της διοίκησης και των προπονητών καθώς αυτή αποτελεί και τη μόνη διέξοδο στα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν το μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα