ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ο Σλούκας για Μπαρτζώκα και Ιβκοβιτς

Ο Κώστας Σλούκας αποκαλύπτεται και μιλάει για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Παράλληλα ο Μπλέικ Γκρίφιν λέει το μυστικό του, ενώ οι Ντρέξλερ, Πάρκερ και Νόβακ αποθεώνουν τον Βασίλη Σπανούλη στο "Pick N Roll" της Τρίτης (26/02) στις 21:00 στον OTE TV.

Το Ολ-Σταρ Γκέιμ του Χιούστον πέρασε, αλλά η παρέλαση των κορυφαίων αστέρων του ΝΒΑ

συνεχίζεται μέσα από την οθόνη του OTE TV. Δείτε στο "Pick N Roll" της Τρίτης (21.00-26/02 OTE SPORT 3) τον πιο θεαματικό παίκτη του ΝΒΑ Μπλέικ Γκρίφιν να αποκαλύπτει το μυστικό των εκπληκτικών του καρφωμάτων και να κάνει τον... μπέιμπισιτερ του γιου του Κρις Πολ.

Ο Ντούειν Ούειντ δηλώνει πως θέλει να επισκεφθεί εκ νέου την Αθήνα γιατί έχει άσχημες αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς του 2004, ενώ ο σούπερμαν Ντούαιτ Χάουαρντ θυμάται με λεπτομέρεια τα «πικ ν ρολ» του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στον ημιτελικό του 2006 και δηλώνει πως η Αμερικανική ομάδα δεν είχε τρόπο να τα σταματήσει.

Επίσης ο Κλάιντ Ντρέξλερ, ο Τόνι Πάρκερ και ο Στιβ Νόβακ αποθεώνουν τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο ο καθένας γνωρίζει από το δικό του μετερίζι, ενώ ο Γάλλος σούπερ-σταρ προσθέτει πως θα ήθελε τον Ναβάρο για συμπαίκτη του στους Σπερς.

Και μη χάσετε δύο θέματα από το αγαπημένο μπασκετικό μας παρελθόν. Ο Μπομπ Μακ Άντου θυμάται με... τρόμο τις μονομαχίες του με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη και δηλώνει πως ο Λε Μπρον Τζέιμς είναι καλύτερος από τον Μάτζικ και τον Μάικλ Τζόρνταν. Παράλληλα ο Τιμ Χάρνταγουει

Στο στούντιο o διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού Κώστας Σλούκας μιλάει για τη φετινή σεζόν, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Όλα αυτά στις 9 το βράδυ της Τρίτης στο "Pick N Roll" με τον Βασίλη Σκουντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα