ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ο Κέβιν Ντουράντ στο Pick N Roll

Το πρώτο Pick N Roll ξεκινάει την Τρίτη (15/10, 23.15) με μια αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου σκόρερ του ΝΒΑ! Ο Κέβιν Ντουράντ μιλάει στον ΟΤΕ TV κι εξηγεί στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη γιατί «άνοιξε» την κόντρα με τον Ντούειν Ουέιντ, αναφέρεται στην απουσία του «διόσκουρου» του Ράσελ Ουέστμπρουκ και αποκαλύπτει ποιος Έλληνας μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ!

Επίσης ο πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ

Ντέρεκ Φίσερ μιλάει για την «μονομαχία» του για το έκτο δακτυλίδι με τον «κολλητό» του, αλλά αντίπαλο του Κόμπε Μπράιαντ και δηλώνει πως στα 39 του χρόνια δεν έχει σκεφτεί πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα πρώτα παιχνίδια του Γιάννη Αντετοκούμπο στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά και τι έχουν κάνει οι άλλοι δύο Έλληνες του ΝΒΑ, Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης.

Αντίστοιχα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, μην χάσετε το θέμα για τις πρώτες εμφανίσεις του Κώστα Παπανικολάου με την Μπαρτσελόνα και του Γιάννη Μπουρούση με την Ρεάλ!Μέσα σ' όλα ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει για την αποτυχία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ και την παρουσία του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της. Οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Ματ Λοτζέσκι και Κώστας Σλούκας μιλάνε στην κάμερα του OTE TV, λίγες στιγμές μετά τη νίκη στο ντέρμπι των αιώνιων αντιπάλων για την πρεμιέρα της Α1.

Φυσικά αξίζει να δείτε το αφιέρωμα στον «Παγκόσμιο» Γιώργο Αμερικάνο, (για τον οποίο μίλησαν σπουδαίες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Βασίλης Γκούμας), αλλά και στον Φίλιππο Συρίγο, ο οποίος άφησε τεράστια κληρονομιά στο μπάσκετ και στη δημοσιογραφία.

Όλα αυτά στο «Pick N Roll» εκτάκτως στις 11.15 το βράδυ της Τρίτης με τον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος θα έχει καλεσμένο τον ένα και μοναδικό Γιάννη Ιωαννίδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα