ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Η νέα συλλογή παπουτσιών Nike ELITE 2.0+ αποδίδει φόρο τιμής στο πρωτάθλημα NBA

Χρυσές λεπτομέρειες στον σχεδιασμό των παπουτσιών και τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων δίνουν ώθηση στους αθλητές, στην τελική ευθεία του αμερικάνικου πρωταθλήματος NBA.


Με τα play-offs να αναμένονται «χρυσά», η Nike Basketball παρουσιάζει τη σειρά παπουτσιών Nike ELITE 2.0+ για να τιμήσει την απόδοση και τα επιτεύγματα των παικτών, ένα βήμα πριν τον απόλυτο θρίαμβο

της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Και στα τρία παπούτσια της συλλογής, LEBRON X PS ELITE+, KOBE 8 SYSTEM ELITE+ & KD V ELITE+ έχουν ενσωματωθεί τα πιο σύγχρονα υλικά και οι πιο καινοτομικές τεχνικές σχεδιασμού, ενώ όλα χαρακτηρίζονται από χρυσές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Όλα φέρουν επίσης την υπογραφή κορυφαίων αθλητών του NBA, είναι εμπνευσμένα από το τρόπαιο του πρωταθλήματος και διαθέτουν ελαφριά κατασκευή, βελτιωμένη εφαρμογή και δυναμική προστασία.

Ο σχεδιασμός της συλλογής Nike ELITE 2.0+ εμπνέεται και αντικατοπτρίζει την πιο σημαντική στιγμή κάθε κορυφαίου αθλητή: την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κομψοί ασπρόμαυροι χρωματικοί συνδυασμοί, χρυσό σύμβολο Swoosh και άλλες χρυσές διακοσμητικές λεπτομέρειες, διαφορετικές σε κάθε παπούτσι -όπως τα λογότυπα των αθλητών, τα κορδόνια από αραμίδιο Kevlar® με χρυσά στίγματα, οι ενισχύσεις τεχνολογίας Flywire με χρυσές ίνες και οι διάστικτες εξωτερικές σόλες.

Τα παπούτσια της σειράς Nike ELITE 2.0+ ενσωματώνουν την τεχνολογία Nike+ Basketball, παρέχοντας στους αθλητές ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Με την τεχνολογία Nike+ Basketball πραγματοποιείται συγχρονισμό δεδομένων σε μια συσκευή iPhone μέσω Bluetooth, επιτρέποντας στους παίκτες να γνωρίζουν με ακρίβεια πόσο ψηλά είναι τα άλματά τους και πόσο γρήγορα και έντονα παίζουν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους και να συναγωνίζονται με φίλους και συμπαίκτες.

Η εφαρμογή Nike+ Basketball ενημερώθηκε πρόσφατα ώστε να συμπεριλάβει ορισμένες νέες λειτουργίες, όπως οι: Intensity (Ένταση), Game Breakdown (Ανάλυση του Αγώνα), Activity History (Ιστορικό Δραστηριοτήτων) & All Access (Πρόσβαση Όλων). Μάθετε περισσότερα και κατεβάστε την εφαρμογή εδώ.

Επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/nike-basketball/news/nike-elite-series-2-0-pays-tribute-to-championship για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το http://www.facebook.com/NikeBasketballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!

Keywords
Τυχαία Θέματα