ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Φιλανθρωπικός αγώνας και εθελοντική αιμοδοσία

Το Σάββατο (21/04, 19:00) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ με φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και της Μικτής Ομάδας του Τουρνουά Εργαζομένων Σερρών 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας στις Σέρρες.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Σερρών, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών και ο Σύνδεσμος Φίλων Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ οι «Πελαργοί», ενώ

συμπαραστάτες της προσπάθειας και συντονισμένοι με την ευγενική αυτή πρωτοβουλία είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ και ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρία.

Γαλακτερός, Γιαννούλης, Κακιούσης, Μπουντούρης, Ντάκουρας, Οικονόμου, Ρεντζιάς, Σιγάλας και άλλοι αγαπημένοι σταρ του αθλήματος θα αγωνιστούν με τους Σερραίους συναθλητές τους με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να επαναλειτουργήσει η θεραπευτική πισίνα του Ειδικού Σχολείου Σερρών.

Δηλώσεις

Εκπρόσωποι των διοργανωτών της εκδήλωσης παρεχώρησαν συνέντευξη Τύπου και απεύθυναν κάλεσμα στο σερραϊκό λαό να ανταποκριθεί, να παρακολουθήσει τον αγώνα, ώστε να επιτευχθεί και ο ευγενής σκοπός της διοργάνωσης του.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Μπιτζίδου-Σαρακενίδου, ανέφερε: «Η φιλική αυτή αναμέτρηση μεταξύ των αστέρων, παλιών παικτών της Εθνικής Ελλάδας με τους παλαίμαχους του σερραϊκού μπάσκετ (από το Τουρνουά Εργαζομένων του Δήμου) προγραμματίστηκε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Αντιδημαρχεία Παιδείας και στην οποία συμμετέχουν το Επιμελητήριο Σερρών και οι γνωστοί σε όλη τη χώρα «Πελαργοί: Φίλοι της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ». Το σερραϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και ν’ απολαύσει από κοντά πασίγνωστους μπασκετμπολίστες, οι οποίοι με τις θρυλικές αναμετρήσεις τους στα μπασκετικά «τερέν» εξύψωσαν την Ελλάδα σε παγκόσμια πρωταγωνίστρια του αθλήματος και της χάρισαν διακρίσεις που έκαναν το ελληνικό λαό υπερήφανο».

Ο παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟΚ Χρήστος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος και ιδρυτής του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, στο κάλεσμά του τόνισε:«Ο Σύλλογός μας εδώ και δύο χρόνια έχει ιδρυθεί και έχει πάει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος για τέτοιους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Με ευχαρίστηση δεχθήκαμε την πρόταση από το Δήμο Σερρών να έρθουμε και να κάνουμε έναν αγώνα συγκεντρώνοντας χρήματα που θα πάνε σε ιερό σκοπό. Όλα τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί σε όποια πόλη και αν παίξαμε. Επειδή οι Σέρρες είναι μια μπασκετομάνα, όλοι θέλουν να ‘ρθουν και έχουμε ήδη πολλές συμμετοχές. Θα πρέπει ωστόσο να αγωνιστούν μόνο δώδεκα άτομα, οπότε να δούμε πως θα αποκλείσει τους υπόλοιπους ο προπονητής! Ο Σύλλογός μας βρέθηκε πρόσφατα στη Σύρο για μια επίσης φιλανθρωπική εκδήλωση και το γήπεδο ήταν γεμάτο ασφυκτικά. Αυτό που θέλω είναι να παραστεί ο κόσμος, γιατί είναι ιερός ο σκοπός του αγώνα και να θαυμάσει του αθλητές, οι οποίοι είναι σε καλή κατάσταση. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και όλα τα εισιτήριά του να γίνουν ανάρπαστα».

Ο Θά
Keywords
Τυχαία Θέματα