ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | INTERSPORT Basketball Challenge 2012

Το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ αθλητών ερασιτεχνικών κατηγοριών της INTERSPORTεπιστρέφει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά με στόχο να προσφέρει στους λάτρεις του αθλήματος την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Το INTERSPORT Basketball Challenge πρόκειται για ένα ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ το οποίο απευθύνεται στους νέους εν ενεργεία ερασιτέχνες αθλητές 17 ετών και άνω που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Εφήβων και Ανδρών ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Στόχος του τουρνουά είναι να δώσει στους νέους αθλητές την ευκαιρία

να αναδείξουν τις μπασκετικές τους ικανότητες μέσα από ένα οργανωμένο τουρνουά υψηλών προδιαγραφών. Σημαντικό στοιχείο της διοργάνωσης αποτελεί η παρουσία προπονητών και παραγόντων των τοπικών κατηγοριών και της Β’ – Γ’ Εθνικής οι οποίοι θα παρευρίσκονται εκεί κατά τη διάρκεια των αγώνων για να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν τους αθλητές για πιθανή ένταξη στις ομάδες τους την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το INTERSPORT Basketball Challenge θα διεξαχθεί φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMPστο Λουτράκι, από τις 25 έως τις 27 Μαΐου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 21 Μαΐου στο www.intersport.gr και τα τηλέφωνα 27440.23999 και 27440.66860.

Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, όλοι οι αθλητές παίρνουν δώρο από έναbasketball jersey από την adidas, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, ενώ ή νικήτρια ομάδα θα κερδίσει δώρα επίσης δώρα adidas.

Το INTERSPORT Basketball Challenge 2012 στηρίζεται παράλληλα από την PROTOUCH, το NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το Superbasket.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα