ΕΟΚ | Το παλεύει ο Γολέμης για να αρχίσουν τα πρωταθλήματα

Η ομοσπονδία βόλεϊ σήκωσε τα χέρια ψηλά και προχώρησε στην αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας το Σαββατοκύριακο, όμως στην ΕΟΚ θα το παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή, ώστε να αρχίσουν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων Αριστείδης Γολέμης ασχολείται προσωπικά με το θέμα και μέχρι το απόγευμα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Γενική Γραμματεία, που ουσιαστικά έχει την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει. Κι αυτό διότι το 90% των κλειστών γηπέδων ανήκουν στη ΓΓΑ

και τα περισσότερα εξ αυτών είναι ουσιαστικά αιθαίρετα!

Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι πλέον να κάνουν όλα όσα απαιτούνται για να αποκτήσουν τα γήπεδα άδειες, όμως λεφτά δεν υπάρχουν κι έτσι φτάσαμε στο αδιέξοδο. Η ΕΟΚ πιέζει προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να γίνει το αυτονόητο, δηλαδή να επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων σε χώρους που μέχρι τώρα ήταν κατάλληλοι (σε ματς τοπικών πρωταθλημάτων παραμένουν ακατάλληλοι κι αυτό είναι ακόμα πιο αστείο), αλλά για τυπικούς λόγους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν γίνεται να λυθεί το πρόβλημα σε μία ή δύο εβδομάδες, συνεπώς η ΓΓΑ πρέπει να παρέμβει και να δώσει πραγματική παράταση ως το τέλος του χρόνου, προκειμένου να λυθούν τα όποια διαδικαστικά προβλήματα.

Η ΕΟΚ διά μέσου του Αριστείδη Γολέμη κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, κάτι που δεν κάνουν μέχρι τώρα οι υπόλοιπες ομοσπονδίες. Κι αν τελικά υπάρξει αναβολή της αγωνιστικής, θα την πληρώσουν κυρίως οι ομάδες που έχουν να κάνουν ταξίδια και έχουν ήδη βγάλει εισιτήρια. Η οικονομική ζημιά γι αυτές θα είναι μεγάλη, ειδικά σε αυτή την δύσκολη εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα