ΕΟΚ | Τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας στον Κολινδρό

Το 12ο Διεθνές Καμπ που διοργανώνεται από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.) και την ΕΚΑΣΚΕΜ, συνεχίζεται κανονικά στον Κολινδρό, και η ΕΟΚ ενημέρωσε για τα αποτελέσματα.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Πύδνας-Κολινδρού το πρωί

οι αθλητές ακολούθησαν το πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ το απόγευμα διεξήχθησαν τα παιχνίδια στα οποία σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΜΠΛΕ 61
ΜΑΥΡΟΙ 78
Δεκάλεπτα: 13-16, 24-33, 38-65, 61-78
Διαιτητές: Ντόγκας-Μελανίδης
ΜΠΛΕ (Παναγιωτόπουλος-Σον): Σζάμπο, Τσιακίρης 13(1), Πρέντβιλ 9, Μπιμπούδης 12, Καρβούνης, Κούτρας 1, Νικολάου 10, Τζοντλόφσκι 7, Παπαθανασίου 3, Πεδιαδιτάκης 6, Παπαϊωάννου, Ξηγονάκης.
ΜΑΥΡΟΙ (Καβάσιλας-Μιλοσζέφσκι-Αρκαντίους): Τζανακλής, Παλπανίδης 5, Μάστορος 6, Κοντονότας, Πασσαλίδης 2, Μαλτέζος 10, Μίντσεφ 28(3), Καμμένος, Δραγάτης 5(1), Γεωργούλης 14, Χίπι 7, Καμπουρίδης 1.

ΑΣΠΡΟΙ 86
ΚΙΤΡΙΝΟΙ 77
Δεκάλεπτα: 17-24, 38-34, 65-59, 86-77
Διαιτητές: Ντόγκας-Μελανίδης
ΑΣΠΡΟΙ( Χρυσανθόπουλος-Μιχαήλ-Μπέρκα): Μπίρης 19, Κολέντα 11, Γρηγοριάδης 5(1), Κίκης 4, Ρήγας 5(1), Σκούφης 6, Ανδρέου 4, Κότσεφ, Μπερκουλέσκου 18, Μανούσος 6, Διγενής 8, Πιπιλίκας.
ΚΙΤΡΙΝΟΙ (Ροσαλ-Μαρκόφ): Χριστόπουλος 7, Καλαϊτζάκης, Ζησόπουλος 8, Μακρίδης 3(1), Σπυράκης 5, Καραμπούλας 2, Κομέντα 18, Ιονέσκου, Γεωργιάδης 1, Βαϊντερλής 6, Ρόκαλ 5(1), Κολοβής 22(2).

Δηλώσεις προπονητών:

Ενθουσιασμένος από το επίπεδο των παικτών έμεινε ο δεύτερος Ιρλανδός προπονητής που συμμετέχει στο καμπ. Ο Ινγκλ Σον μας είπε: «Η διαφορά του επιπέδου σε σχέση με την Ιρλανδία είναι τεράστια. Οι παίκτες είναι πολύ ψηλότεροι και πολύ πιο αναπτυγμένοι μπασκετικά. Το πρόγραμμα προπόνησης είναι επαγγελματικό και σίγουρα είναι μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή για τους προπονητές και τους αθλητές από την χώρα μας».

Σε ότι αφορά τη φιλοξενία δήλωσε: «Ολοι οι άνθρωποι της διοργάνωσης είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί, ενώ και οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υψηλού επιπέδου».

Ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος από την ΕΚΑΣΧ τόνισε: «Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια από όλα τα παιδιά όπως σε όλο το πρόγραμμα ανάπτυξης για να δείξουν τις ικανότητές τους. Οι εγκαταστάσεις και η φιλοξενία είναι πολύ καλή, όμως αυτό που προέχει είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να ζουν σαν αθλητές και αυτός είναι ο κύριος στόχος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα