ΕΟΚ | Εκανε... πάταγο το ντέρμπι και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις συνεχίζονται!

Τεράστια απήχηση και αρκετά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης είχε το μεγάλο ντέρμπι γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Αθηναϊκού και το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα ΕΡΤ και ΕΟΚ, με την Ομοσπονδία να δεσμεύεται για τη συνέχιση της προσπάθειας προβολής των Εθνικών πρωταθλημάτων!

Πάνω από 120.000 τηλεθεατες ήταν εκείνοι οι οποίοι... καθηλώθηκαν στους δέκτες τους για να απολαύσουν τη

σπουδαία αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός και όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ το επόμενο ματς που θα μεταδοθεί "ζωντανά" από την κρατική τηλεόραση θα είναι εκείνο του Λαυρίου με τον Φιλαθλητικό (23/2, 14.00).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Πολύ υψηλή τηλεθέαση σημείωσε η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, που μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις μετρήσεις και παρότι ο αγώνας διεξήχθη νωρίς το μεσημέρι (12:15), περισσότεροι από 120.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση, με τα ποσοστά τηλεθέασης να είναι 0,6% επί του συνόλου των δεκτών και 3% μεταξύ των ανοικτών τηλεοράσεων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την ικανοποίησή της για το ενδιαφέρον του κόσμου και δεσμεύεται πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια προβολής των εθνικών πρωταθλημάτων, πράγμα που έχει μεγάλα οφέλη τόσο για το ίδιο το άθλημα όσο και για την κρατική τηλεόραση που είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Το Σάββατο, 23/02/2013, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 14:00 από την κρατική τηλεόραση η αναμέτρηση ΓΣ Λαυρίου-Φιλαθλητικός ΟΑ για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών".

Keywords
Τυχαία Θέματα