ΕΛΛΑΔΑ | Συγκίνηση και θλίψη στο "αντίο" στον Γιώργο Κολοκυθά

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Γιώργο Κολοκυθά την Τρίτη (05/03) και είπαν το τελευταίο «αντίο» σε έναν άνθρωπο που άφησε τεράστια κληρονομιά πίσω του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιώργου Κολοκυθά πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05/03) στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου συνόδεψε τον Γιώργο Κολοκυθά στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένα ήταν τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, αλλά και οι φίλοι του.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος

της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, όλα τα μέλη της ΕΟΚ καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό της ομοσπονδίας, τα μέλη της ΚΕΔ, ΕΣΚΑ, ΕΣΑΚΕ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το τελευταίο "αντίο" στον Γιώργο Κολοκυθά είπαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Στην νεκρώσιμο ακολουθία παραβρέθηκαν ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πήρε ειδική άδεια από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο Θανάσης Αντετοκούμπο, ο Γιώργος Λιμνιάτης, ο Κώστας Μίσσας, ο Νίκος Φίλιππου, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Σταύρος Ελληνιάδης, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Τάκης Κορωναίος αλλά και ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ευρωλίγκα, Κώστας Ρήγας.

Όλες οι ομάδες της Α1 έστειλαν στεφάνια. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε διοικητικά ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος , ενώ ήταν εκεί και οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου και ο Δημήτρης Μαυροειδής, αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων" Χρήστος Μπαφές. Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Μάνο Παπαδόπουλο καθώς και από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Παρόντες ήταν και οι Αργύρης Πεδουλάκης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής καθώς και ο φροντιστής των "πρασίνων", Πάρης Δερμάνης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Κώστας Πολίτης, ο Νίκος Καρούσης, ο Δημήτρης Καρβέλας, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής, ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Ιτούδης καθώς και ο team manager του ΑΓΟΡ, Μιχάλης Ρωμανίδης ήταν παρόντες.

Πλήθος διαιτητών βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο, ανάμεσά τους ήταν οι Αναστόπουλος, Γκόντας, Σχοινάς, Μάνος, Σώμος, Ανδρικόπουλος, Αφεντουλίδης, Ψαριανός, Διαμαντής και Μαγκλογιάννης, αλλά και τα μέλη της ΚΕΔ, Ζαβλανός, Συμεωνίδης, Κορομηλάς και Παπαδόπουλος. Τέλος το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Κολοκυθά είπαν παλιοί του συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης

Ο Βασίλης Κικίλιας και ο Γιάννης Δημαράς

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Πεδουλάκης

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Πρίντεζης

Οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Κώστας Παπανικολάου

Ο Νώντας Παπαντωνίου και ο Βασίλης Σπανούλης

Ο Δημήτρης Ιτούδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ο Ανδρέας Παπαντωνίου

O Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γιάννης Διακογιάννης

Ο Τάκης Κορωναίος και ο Μάκης Κατσαφάδος

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο Νίκος Φιλίππου

Ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Δημήτρης Κοκολάκης

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης

Ο Περικλής Βασιλάκης και ο Κώστας Ρήγας

Ο Χρήστος Μπαφές και ο Χρήστος Σταυρόπουλος

Οι Κώστας Κορομηλάς, Νίκος Ζαβλανός και ο Στέλιος Συμεωνίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα