ΕΛΛΑΔΑ | Στη μνήμη του Αλφόνσο...

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλφόνσο Φορντ θα τιμήσει απόψε (Κυριακή, 9/9) στις 20.30 ο Παπάγος, σε ένα φιλικό ματς διαφορετικό απ' όλα τ' άλλα...

Ο Παπάγος όντας η πρώτη ομάδα που έφερε στην Ελλάδα τον μεγάλο Αλφόνσο Φορντ θα τιμήσει τη μνήμη του με έναν αγώνα μεταξύ συμπαικτών του Αμερικανού στον Παπάγο και ομάδας επίλεκτων αντιπάλων και συμπαικτών

του σε Σπόρτιγκ, Περιστέρι και Ολυμπιακό.

Για τον Παπάγο θα αγωνιστούν οι Μιχάλης Υφαντής, Γιώργος Λιμνιάτης, Τάσος Καταρντζής, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Σιγάλας, Αλέξης Κυρίτσης, Θοδωρής Αποσκίτης, Χρήστος Γκογκίδης, Βαγγέλης Λογοθέτης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Δήμητρης Κόρβινγτον, Νίκος Παγόπουλος, με προπονητή τον Κώστα Μίσσα.

Στην ομάδα των επιλέκτων θα αγωνιστούν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μιχάλης Κακιούζης, Μιχάλης Πελεκάνος, Νάσος Χούμπαυλης, Νίκος Κασουρίδης, Βασίλης Σούλης, Γιάννης Κρητικός, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Δημήτρης Ποδαράς, Βασίλης Κικίλιας, Γιάννης Κρητικός, ενώ θα παρευρεθούν και οι Κώστας Τσαρτσαρής και Θοδωρής Παπαλουκάς (βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του). Προπονητής της ομάδας των επιλέκτων θα είναι ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ενώ με την παρουσία του θα τιμήσει πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, εκπρόσωποι της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ καθώς και αρκετοί βετεράνοι παίκτες που έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στο ελληνικό (και όχι μόνο) μπάσκετ.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 Ευρώ και θα είναι συμβολική, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Μέριμνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα