ΕΛΛΑΔΑ | Μπόγρης: "Θα κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου το 3χ3"

Την άποψή του ότι μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 3χ3 θα κερδίσει το σεβασμό του φίλαθλου κοινού και ο κόσμος θα το απολαύσει, εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος θα λάβει συμμετοχή στο τουρνουά που θα γίνει στο Ζάππειο μαζί με τον Νίκο Παππά και τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Σε δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο 23χρονος σέντερ μίλησε και για τη νέα

του ομάδα, τον Πανιώνιο.

Για το 3χ3:

"Γνωρίζω για την πρόθεση της FIBA να το κάνει Ολυμπιακό Άθλημα. Εμείς από την πλευρά μας ανυπομονούμε να παίξουμε. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και ωραίο. Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι, να το χαρούμε. Δεν πρόκειται για ένα πανηγύρι. Πιστεύω ότι μετά το παγκόσμιο το 3on3 θα κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου καθώς είναι ιδιαίτερα θεαματικό".

Για τους συμπαίκτες του:

"Με τα παιδιά είμαστε από 13ων χρονών μαζί. Χρόνος για προετοιμασία δεν υπάρχει οπότε το ότι γνωριζόμαστε είναι καλό. Έχουμε ξεκινήσει ήδη με τις ομάδες και αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Ο κόουτς Λιμνιάτης, θα μας δείξει τους κανόνες, καθώς πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό που δεν γνωρίζουμε".

Για τις αντιπάλους του:

"Είναι για εμάς μεγάλο κίνητρο να παίξουμε κόντρα σε μεγάλους παίκτες, όπως η ομάδα που κατεβάσει η Ισπανία. Θέλουν όλοι να διαφημίσουν το άθλημα στις χώρες τους. Είναι πιο εύκολο να το παρακολουθήσει ο κόσμος, καθώς είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι δεν έχει πολύ τακτική. Το απολαμβάνει περισσότερο νομίζω".

Για την νέα του ομάδα, τον Πανιώνιο:

"Ανυπομονώ για την φετινή σεζόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα παίξουμε πολύ ωραίο μπάσκετ. Θα κάνουμε μεγάλες εκπλήξεις. Υπάρχει πολύ ταλέντο, νέα παιδιά. Με τους οκτώ από τους εννέα παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία του Πανιωνίου, έχω υπάρξει συμπαίκτης στο παρελθόν. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, αλλά και φιλοδοξίες από το τεχνικό επιτελείο και από τη διοίκηση. Όλα δουλεύουν οργανωμένα. Υπάρχουν στόχοι και όνειρα. Πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά πολύ ωραία".

Keywords
Τυχαία Θέματα