ΕΥΡΩΠΗ | Εurochallenge: Στους "4" Καρσίγιακα και Ολντενμπουργκ

Την πρόκρισή της στους "4" του Eurochallenge εξασφάλισε η Πινάρ Καρσίγιακα καθώς επικράτησε με περίσσια ευκολία της Παρί Λεβαλουά με 85-69 και έκανε το 2-1 στην σειρά. Το εισιτήριο πήρε και η Ολντενμπουργκ, η οποία νίκησε τη Χιμίκ με 100-78.

Mετά από τις Γκραβελίν και Κράσνιε Κρίλια και η Πινάρ Καρσίγιακα εξασφάλισε την συμμετοχή της στους "4" του Eurochallenge. Η τουρκική ομάδα στο τρίτο ματς απέναντι στην Παρί Λεβαλουά, φάνηκε από την αρχή ότι είχε μάθει το μάθημά

της μετά την εντός έδρας ήττα που είχε γνωρίσει στο πρώτο ματς της σειράς. Η Καρσίγιακα δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από την Παρί Λεβαλουά και έφτασε άνετα στην επικράτηση. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ουίλιαμ Τόμας και Ρόμπερτ Ντίξον που σημείωσαν από 22 πόντους ο καθένας. Η Παρί Λεβαλουά τα περίμενε όλα από τον Σον Μέι, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους.

Το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης τσέκαρε στο όνομά της η Ολντενμπουργκ η οποία επικράτησε στο τρίτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων της Χιμίκ με 100-78. Το ένα ζευγάρι των ημιτελικών του Φάιναλ Φορ είναι το Γκραβελίν – Κράσνιε Κρίλια και το άλλο το Ολντενμπουργκ – Καρσίγιακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα